27 tammikuuta 2012

Sininen terälehtikeiju

Heissan taas kaikille!

Auringonlasku

Keskiviikko alkoi mukavasti vasta auringonlaskun aikaa. Päivä meni koulussa, luistelemassa (valinnaisen tunnit) ja iltapäivä sitten riehuttiin kunnon porukalla tytöille tarkoitetulla nuorisotilassa, Tyttitalossa. Siellä näin viime kesänä tapaamani maailman ihanimman pikku leiriläisen (olin siis hevosleirillä leiriavustajana)! Oli ohjaajalla hyssyttelemistä, kun ensin toinen kirkuu toisesta suunnasta, sitten toinen toisesta ja hirmunen halihyppyrinki keskellä Tyttistä. Ja samaanaikaan siellä oli kirppis-> minulla ei rahaa :( Enkä luotollakaan kehdannut ottaa mitään, kun harvoin on siellä tullut käytyä.

Mie ja Vera

Minun pikkuiseni, Vera <3 Muisteltiin vanhoja hyviä aikoja (eli leiriä) ja naurettiin kilpaa. Tutustuin puoliksi yhteen Veran kaveriin ja hauskat jutut oli sillonkiin! Hyvä nimimuisti... en muista sen tytön nimeä :P Maarit

Odotellessamme kyytiä takaisin kämpille käytiin kaupassa. Siellä Maarit ja Nina riehu hieman (juoksivat pitkin käytäviä). Maarit sitten jäi poseeraamaan ja tällainen kuva <3 Kaunis olet :P Maaritin hiukset kuosiin

Sitten, eilen oli todella outo päivä. Aamu alkoi navetalla, eli herätys 5.30, 5.45 kohti navettaa, 6.00 maitoseoksen teko vasikoille ja sitten muut työt. No, koska olin korvaamassa, sain poissaoloja 8-9 olleilta tunneilta (jotka olin todellakin navetassa). Ei siinä mitään, ne on helppo selvittää. No, kävin sopimassa viikon 9 vapaaksi (10 on hiihtis), koska kotivahtia tarvitaan. Eikös ryhmänohjaaja ollut ehtinyt laittaa poissaolot! No, nekin sai pois. Sitten ryhmisohj. lähti johonkin kokoukseen -> tehtäviä koneella. Ei vapaita tietokoneita. No, saatiin niitä jotenkin tehtyä. Sitten vikat tunnit ois pitänyt tehdä Kekeä(kestävä kehitys tehtävää) ja tehtiin sitä kämpillä-> neljä tuntia poissaoloa, koska oltiin aloitettu yhdessä!! No, saatiin, miun mielestä, sekin selvitettyä.

Laitettiin kuitenkin eilen Maaritin hiukset (73cm pitkät!) ja käytiin kuvaamassa häntä, koska halusi uuden profiilikuvan FB:hen.

Maarit

Laitettiin kuitenkin eilen Maaritin hiukset (73cm pitkät!) ja käytiin kuvaamassa häntä, koska halusi uuden profiilikuvan FB:hen. Hiukset on Ninan käsialaa, meikit minun, vaatetuksen päätti itse :) Kuvaajana minä.

Malli Maarit

Maarit on niin kaunis! Se oli tosi monipuolinen kuvattava, ilmeitä riitti ja näitä "onnistuneita" on ainakin miljoona! Harkitse mallin uraa ystävä rakas :D

Maarit mallina

Anu ja sen pikkunen Jumbo

Sitten niille, jotka meinaavat sanoa ystäväni Anun "tallilookista" jotain, niin tosiaan, olen itse laittanut meikit ja muut hänelle ja kuvattiin aluksi muualla. Sitten, kun kerran tallissa(kuten heinäkuvassa näkyy) käytiin, niin päätettiin moikata myös hänen hevostaan. Eli ei tosiaan olla näin hienoina missään tallilla!!

Huomenna tai sunnuntaina olisi sitten tulossa päiväkirja videopostaus huomisesta talli/kotipäivästä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti