24 tammikuuta 2012

Lohikäärme tulilieskat tuhkaksi muuttaa

Heissan :)

auringonnousu

Oli pitkästä aikaa taas sellainen kiva päivä :) Käytiin kavereitten kaa punttisalilla ja hieman riehuttiin muutenkin. Lisäks pelattiin Mistä on kysymys? - peliä, jossa piti vastata kysymykseen kysymyksellä, sekä Jatka tarinaa sanalla. Tarina muotoutui aina jostain syystä erittäin mielenkiintoiseen suuntaan!

asu

Tää ei siis ollut tämän päivän asu, vaan viimeviikon perjantain, mutta laitan sen nyt tänne. Tykkäsin kamalasti :) Sukkikset Seppälästä, haalari Ruotsista, valkea juttu kirpparilta ja vyö viety Ruotsista ostetusta mekosta.

tunnilla on tylsää

Minusta alkaa tuntua, etten ole enää opiskelija :/ Meille ei ole tullut kunnolla läksyjä kertaakaan ja illan ohjelmaani kuuluu: telkkaria, kavereita, telkkaria ja tietokone. Tylsää? Joo, ne läksyt ois kivoja, ees sen vähän aikaa :) Lisäks kaipaisin elämääni jonkinlaista säännönmukaisuutta, nyt tää on hieman hulapaloota koko ajan! Äitikii sano miule täs viikonloppuna, et alkaahan siusta niitä neitsyen piirteitä löytyä! :P Tuijotin sitä varmaan puolminuuttia silmät pyöreenä ja sit nyt kun mietin, niin - taas - se oikeessa oli!

maisema

Tänään meni muuten hevoset aidasta läpi. Päättivät isontaa omaa aitaustaan, kun heinät tuli vierusaitauksessa oleville ensimmäisenä :P Kilpaa ravasivat häätämään naapurit heiniltä pois ja itse niihin kiinni.

Koriste

Olen muuten harkinnut tekeväni videopostauksia tänne! Miel tekis hirveesti kokeilla, mutta toisaalta tuntuu, et jännittäisin ihan liikaa niitä. Joten, päätin, et teen Nuuskusta, meidän uusimmasta hauvelista, sekä Nuutista ja Nupusta, meidän vähän vanhemmista hauveleista, jonkun videon ja sit jos käyn ratsastamassa, niin sieltä kans. Eli en ihan sellaista: seli seli seli, vaan periaatteessa päiväkirjavideon :P Ymmärsiköhän kukaan?

Vanha lankajuttu

Heippa :)

2 kommenttia: