13 helmikuuta 2012

Sadesirpaleet kipinöinä sivelevät kasvojain

Hei!

Aloitetaampa sillä, että pahoittelen pientä hiljaiseloa taas vaihteeksi :) On ollut hieman kiireitä ja sitten, kun on koneelle ehtinyt, laiskuus iskenyt! Tässä tulee nyt useamman päivän postaukset pienessä paketissa ja tämän päivän postaus samaan vielä kaupanpäälle! (eikä tästä tullut mikään ostosTV mieleen, eihän? Good)

lunta

Olen innostunut taas pitkästä aikaa yhdistelemään värejä, tosin hillitymmin, kuin silloin joskus! Huh, niitä aikoja. Kuitenkin, mummi oli ostanut itselleen ihanan pinkin villatakin, joka ei sitten mahtunut hänelle. No, kävin siellä yksi maanantai, niin hän tunki sen minulle ja sanoi, että jos mahdut tuohon, saat sen. No, kokeilin ja kappas, ihastuin! Materiaali on ihana, ohut, mutta lämmin. Hihat ovat hieman lyhyet ja tuo on tarkoitettu selkeästi enemmän kesäkäyttöön, mutta no, tykästyin liikaa :)

Asu

Asuun kuuluu myös kirpputorilta hankittu farkkuliivi, valkea Seppälästä (ylläripylläri) hankittu toppi ja KappAhlista hankitut farkut. Rento, mukava ja itsestäni varsin onnistunut asukokonaisuus.

meikki

Viime viikko meni aika hassusti, kun vain tehtiin kaikkea, mutta ei kai sitten mitään loppujen lopuksi? Siitä hypätäänkin tähänpäivään: olen ylpeä itsestäni! Kävin kaupassa ja ostin melkein vain ja ainoastaan ruokaa! Yksi pahainen suklaalevy lähti jugurtin, makaronin ja jauhelijan lisäksi matkaan, mur... Mutta yleensä ostokseni ovat se nuudelipaketti, karkkipussi ja suklaata + joskus joku lehti niin tässä on ylpeyden aihetta!

Random

Viime sunnuntaina värjäsin hiukset kirkkaan punaisella ja näistä tuli ihanat ruskeenpunaset! Ajattelin, et josko värjäis ihan räikeän punaisiksi hiihtolomalla, mutta päädyin nyt, kun näitä hiuksia ihailee tulokseen, että ei ehkä :P

Asu

Huhhuh! Pelästyin itsekin hieman, kun tajusin, ettei minulla ole pillifarkkuja jalassa! Seiskalla vihasin farkkuja, nyt en osaa olla ilman niitä. Oli kuitenkin selkeä mukavuudenhalu päivä tuolloin ja siksi kollarit ja löysä, maailman ihanin ja söpöin, paita.

Random

Aurinko on paistellut täällä oikein urakalla, mutta mur! Liian kylmä, toisella kaverilla kepit ( :(( ) ja toinen ei halua lähteä ulos, niin en ole yksinkään lähtenyt tuonne hirveämmin kuvailemaan. Kuitenkin, näinä päivinä myös inspiraatiota löytyy. Olen kirjoitellut, piirtänyt ja, kuten alla olevasta kuvasta voi huomata, kokeillut meikata... hienosti tai miten sen nyt ikinä haluaakaan ottaa :P

Meikki

Ja tänään oltiin menossa kauppakyydillä kauppaan, niin Miia ehdotti pokkana, että Maaritille vois tehä irokeesin. Mie ja Nina katotaan toisiamme silleen eikä, niin me tehdään! Miia on sillee EI EI!! Maarit katsoo sillee ou nou ja illalla tulos oli tämä:

Laitettiin hiukset pystyy :)

Ei ehkä ihan irokeesi, mutta ylös ne saatii kuitenkin ja no... kyl ne pysy tuon kuvausten ajan pienellä avustuksella! Työtä tehtiin se 40+ minuuttia ja harjattiin noita se 30+ minuuttia sitten selväksi :P

Eipä kai muuta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti