26 helmikuuta 2012

Kivisydän

Hei ja anteeksi pieni päivitys tauko. Kiireitä ollut ja innostus kirjoittaa yhdentoista jälkeen tänne... Eipä juuri ollut :) Nyt, loman kunniaksi kirjoittelen tänne viimein pientä postausta.

Mums.

Ensimmäisenä: Ostin maailman ihanimman laukun! Sinapinväristä nahkaa, järettömän tilavan ja silleen. Olen saanut ahdettua tuohon: kannettavan, virtapiuhan, muistitikut ja mokkula, kouluvihot, penaali, paksu piirrustuskansio, tussit, kamera ja lopuksi lapaset ja pipo. Eli tilava on. Kymppikirpparilta ostin pikkuiseni neljällä eurolla:

Laukku<3

Yhtenä aamuna huomattiin Miian kanssa lumikasoja ja no... Ehdotin tylsästi, että mennään tuonne illalla riehumaan. Arvatkaa kuinka kävi? Pelattiin vuoren valloitusta keskellä asuntoloiden pihaa, lenneltii sieltä napaan asti ylettyvään hankeen, jumitettii ja lumetettii ihtemme täydellisesti. Harmi, ettei siitä oo kuvia :/ Todistus aineistoa löytyy kuitenkin:

Riehuttiin vähä

Tehtiin samana iltana, muistaakseni, suklaalettuja. Perus lettutaikinaan tungettiin KUUSI ruokalusikallista kaakaojauhoja ja omn nom... Kyllä meni kiel persiisee asti noita syödessä :D

Suklaalettuja

Olin sitten katsomassa omaa profiiliani fb:ssä, niin hoksasin "puhelimeni" ruudulla. Kaikki muu oli ihan normaali kokoista, mutta se upelin hyppäsi sieltä silmille, niin oli pakko nauraa ääneen! Se oli luonnollisessa koossa siinä ruudulla :P

Oikeassa koossa ja tietokoneen näytöllä :P

Stella kävi Kiteellä, miun luona <3 Oli tosi hauskaa ja toivon kovasti, ettei naapurit vihaa minuu nyt iha kauheesti :P Stella sit kuvaili minuu, ku oltiin tallilla "töissä". Tein hevostaito juttuja Lissu nimisen vuonohevosen kanssa. Tässä kuvia by. Stella: Tonttu ja Lisa

Lisa plus joku tonttu

Lisa... ja joku tonttu

Tulin kotiin ja veli pomppi hihassa kiinni. No, pelattiin Tekken 6:sta, naurettii, käytettiin koiria ja sitten se esitteli lautaansa(veli skeittaa). Se oli irroittanut siitä renkaat(trukit?) ja maalannu sen pohjan oman näköisekseen ja arvatkaa kuka kuolaa nyt sen laudan perään?

Taiteilija veli vai häh?

Ihan omin kätösin oli poika maalannu ja taiteillut tuon KOTONA. Kai tuosta tulee joku automaalari tai taiteilija isona! Mieki haluun osata yhdistellä tollee värejä ja yksinkertaistaa asioita noin elävästi. Ah! Hienoa :)

Yöt/illat/aamut tai päivät, meitti menee lämmittää saunan :D

2 kommenttia: