02 helmikuuta 2012

Tammikuu

Hei!

Eli kyseessä on Kuukauden jokin - postaus, jossa kerron, mitkä ovat olleet mielestäni parhaimpia asioita kuukauden aikana. Käytän tässä yleensä kuukauden aikana otettuja kuvia, jossa, ainakin tässä postauksessa kaikki, kuvia on otettu eri postauksista. Kuvan alle tulee aina perustelut miksi juuri tämä :)

Kuukauden kuva

Aloitetaan kevyesti Kuukauden kuvalla. Kuva on mielestäni koominen, hauska. Lisäksi kuvan ottohetkellä meillä oli Miian ja Ninan kanssa erityisen hauskaa, kun pohdittiin kaikkia mahdollisuuksia, miten tällaiseen tilanteeseen on voitu päätyä:
"Ne varmaan ajatteli tehä kimppakivaa."
"Joukkotappelu!"
"Jos ne kiekot ei mee maalii, ni mennää myö sitte."

Kuukauden tapahtuma

Kuukauden tapahtuma: Essi ja mie oltiin kahdestaan yksi viikonloppu meillä :) Se oli niin mahtava, ihana, mukava, rakastettava... Mahti viikonloppu siis. Juttuja keskusteltiin, laulettiin, naurettiin ja laitettiin ruokaa. Paras juttu koko kuukauden aikana!

Kuukauden vaate

Kuukauden vaate: Ullakkolöytönä toimiva takki. Pitää tuulta, kylmää ja sadetta! Täydellinen. Aluksi toivoin, että tämä olisi joku musta tai ruskea, mutta nyt, kun katselee ympärilleen, se on maailman ihanin väripilkku. Lisäksi melkein aina tulee hymyhuulille, kun takkia pistää ylle parin ihanan tapahtuman takia :D

Kuukauden kirja

Kuukauden kirja: Muistaako kukaan kirjaprojektiani? Minulta jäi puuttumaan kaksi kirjaa! Kaksi vaivaista kirjaa, että olisin saavuttanut tavoitteni. Mutta en ole yhtään pettynyt. Kuukauden kirjaksi ylsi Melissa Marrin kirjoittama Sala kavala. Se oli ihana, salaperäinen, pelottava, jännittävä, odottamaton! Odotin Ilki ihanan jälkeen kirjalta paljon ja todellakin sain mitä tilasin.

Kuukauden asu

Kuukauden asu: Olen hieman epävarma nyt tästä meikistä ja asusta, kun loppujen lopuksi valitsin nämä joulukuussa, en tammikuussa! Nämä toimivat nimittäin uudenvuoden asukokonaisuutena ja rakastan tätä yli kaiken! Toinen kerta, kun tätä asua käytän.

Kuukauden meikki

Kuukauden meikki: Eli uudenvuoden meikki kyseessä. Pidin tämän kontrastista, erikoisuudesta ja sellaisesta omanlaisesta juhlavuudesta.

Huomenna/ylihuomenna sitten peruspostaus luvassa :)

2 kommenttia: