29 elokuuta 2012

Huoneeni ja sen synkät koukerot

Hei!

Päätin esitellä täällä blogissa pienen hiljaiselon jälkeen huoneeni täällä asuntolassa. Panostin täällä tarkoituksella viihtyvyyteen tänä vuonna, sillä viimevuonna ittee suorastaan ahisti seinien tyhjyys ja koko huoneen laitos- ja vankilamaisuus.

Maisema ovelta

Ensimmäisenä astumme sisään ovesta. Ovelta avautuu suora näkymä ikkunalle, tällä hetkellä aika sotkuiselle lattialle ja meitin sängylle. Ovelta oikealle on vaatekaapit, joita koristaa Nälkäpeli ja Vettä elefanteille julisteet. Ihanat!

TV, kirjahylly ja pöytä

Ovelta siirryttäessä hieman eteenpäin sängyn suuntaan ja katsomalla vasemmalle avautuu tällainen maisema: järjestelin kirjahyllyn, koulupöydän(koulun oma) sekä tv-hyllyn samalle seinustalle. Ennen sitä päällystin seinän lähes lattiaan asti julisteilla, joita kesän mittaa keräsin ihmisiltä.

Susitaulu

Oikealla on laatikosto sukille, vöille ym. pikkusälälle. Sen päällä aivan hellyttävä 3D susitaulu :)

Huoneen ovi

Failasin tämän kuvan xD Halusin julisteet ja tuon "juliste käytävän" näkyviin ja unohdin, että ne kaapinovetkin kannattaisi ottaa kuvaan mukaan :) No, tällainen on näkymä ikkunan suunnalta.

Kirjahylly

Kirjahyllyn sisältöä: mangat, pleikkaripelit, kirjoja ja dvd:eitä.

Toinen susitaulu

Samaisen hyllyn päällinen ja sen yllä oleva toinen 3D susitaulu.


Lattialla oleva mintunvihreä matto mustilla kuvioilla on kympinkirpparilta 8€ hintaan ostettu. Telkkari on matkatelkkari gigantista joskus perunamuusikaudella ostettuna ja pöydillä/hyllyillä olevat tavarat on haalittu sieltä täältä.

Huomatkaa huoneen siisteys!! Kuvasin kuvat sunnuntaina, kun laitoin viimeisetkin julisteet seinälle. Se oli maanantaina kuin pommin jäljiltä, mutta voimme syyttää kuvauksia :D Kävin kuvaamassa Maaritia.

Kuvauksien tuloksia voit katsella tämän yön aikana täältä:
Glass Bead's Pictures



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti