11 elokuuta 2012

Normi päivä ja sitä rataa

Hei!

On tullut testailtua tuota objektiivia hieman, mutta ihmeelliseti vaan peruskäytössä? Muutamat testi kuvat otin, mutta siihen se sitten jäi. En oo sen enempää tolla kuvaillu. Jotenki sellane perus fiilis, mut toistaiseksi olen ollut tyytyväinen :D Tällä saa hyviä kuvia jopa sisätiloissa, hieman heikolla valaistuksella! Esimerkkinä papukaija kuva, joka on otettu zoom noin puolessa välissä :)

Nuppu

Meidän terrierisekoitus Nuppu ja sen tavaramerkki: kieli nenun päällä. Aina, kun sitä kuvaa, niin jossain kuvassa sillä on kieli nenän päällä :D

14

Äiti pyys ottamaa meiä uusimmasta tulokkaasta kuvia, ni miehä otin :) Tää sai nimekseen Taavi, ku se oli sellanen keksijä vekkuli. Ite näin kyllä linnussa enemmä Verttiä, ku Taavia, mutta äitin sana oli laki tässäkin tapauksessa.

13

Kävin eilen nuortenillassa seurakuntakeskuksella! Olin ensin, että en jaksa mennä, tylsää, mutta sitten ajattelin, et viimeisiä kertoja nähdä Essi ja Laura ennen muuttoo, ni ajattelin että kyllä menen. En kyllä kadu yhtään! Porukkaa oli vaikka millä mitalla, tutustuin moneen uuteen tyyppiin ja pariin hieman läheisemminkin.

12

Sit mentii illalla vielä tyttöjen kanssa viettää iltaa rannalle. Essiltä tippu mehukeitto, sellane trip malline purkki vetee ja se vajos pohjaa. Mie menin sitte urheena tyttönä hakemaan sen. Kylmä oli muutenkin, mutta päätin vielä uidakin :D Harmi, ettei siitä oo kuvia. Tullessani sieltä veestä, ni tulin tosi hiljaa siihe rantaa. Siinä uiskenteli kymmenisen sorsaa. Sit nousin ylös ja ne sorsat lähti siit tosi hienon näkösesti lentoo. Siitä ois pitäny saada kuva!

11

Sitten pengoin skootterin poksin, mätin vaatetta päälle oikein urakalla ja kaverit nauraa vieressä.

10

Illalla heitin sit viel Essin kotii yhekstoista ja mie näin ketun :D Ihan äärettömän onnistunut päivä, en voi muuta sanoa! Kiitti kaikille ja sitä rataa :)

2 kommenttia:

  1. ei tsiisus mikä tuo syöntikuva seukkarilta!!! :P ihana päivä oli, paras pitkään aikaan! <3 ikävä tulee mut nähään ja soitellaan pikku turpo! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on ihana kuva <3 Et voi mitenkään väittää mitään muuta :D Ja todellakin oli pitkästä aikaa kaikin puolin hyvä päivä :D Ikävä on jo, mut me soitellaa ja todellaki nähdään!

      Poista