04 tammikuuta 2012

Pakkanen puree mun posket punaiseks, mä nautin!

Hei taas :)

Ajattelin uudenvuoden kunniaksi myös panostaa hieman enemmän tähän blogiin ja saada tästä hieman omaa silmää miellyttävämmän kokonaisuuden. Lisäksi olisi kiva päivittää useammin, kuin kerran viikossa, mutta saa nähdä mihin tämäkin "lupaus" taas johtaa. Olen aika ajoin taipuvainen laiskuuteen :P

Auringonnousu

Yllätyin kamalasti, kun shoppailin netissä ja löysin aivan älyttömän söpön kellokaulakorun H&M:ltä. Ei se ollut kallis itse hinnaltaan, mutta postikuluineen se olisi tehnytkin sitten sen 10€ Minulla oli maanantaina vapaata, joten suuntasin ennen linkun lähtöä H&M:lle ja katsoin löytyisikö sitä sieltä. Löytyi ja se oli n. viisi euroa. No, ajattelin, et haluan ostaa jotain muutakin, joten en ostanut sitä ihanaa ja täydellistä kellokorua vielä. Ostan sen sitten vaikka ensiviikolla, kun riittää ruokaankin rahaa :)

Ostoksia

Kävin kiertelemässä sitten hieman muitakin kauppoja Seppälässä oli mukavat alennukset (-50% lähes kaikesta ja vielä -10% alennetusta hinnasta clubi kortilla). Sieltä sitten löysin kuvassa keskellä olevan korun. Sain sen loppujen lopuksi 2,95€ ja mukaan lähti myös tuollainen rajauskynä, sekä graffiti kynsilakkaa. Luomivärisetit on ostettu kirpparin "meikki ja kynsilakka" hyllystä ja ostin ne lähinnä kokeilumielessä, kun maksoivat todella vähän (alle 2€). Tahtoisin kovasti tehdä kaikkia kivoja meikkejä luomille, mutta itseltä ei löydy niille oikein mitään. Joskus aikoinaan hommasin koko meikkipussin täyteen huulipunia, huulikiiltoja, huultenrajauskyniä ja sen sellaista. Nyt siellä on jo onneksi jotain muutakin :)

Meikki

Tuon päivän meikkinä oli tällainen perus. Laitettu ihan vain perus meikkipohja, ripsiväriä ja hieman valkoista silmien sisänurkkiin ja myöhemmin lisäsin aiemmin mainitulla rajauskynällä alaluomen ulkonurkkaan mustaa rajausta.

Asu

Päivän asuna taas oli perus punainen/pinkki toppi H&M:ltä, farkut Seppälästä ja neule H&M:ltä... jos oikein muistan :D Sitten ulkona käytin ullakkolöytöäni! Se oli aivan mahtavat, vaikka jouduttiinkin äidin kanssa hieman muokkailemaan sitä, mutta ei se mitään! Se on täydellinen!! Ja uskokaa tai älkää, olen käyttänyt sitä ala-asteella :P Alla oleva kuva on huono, eikä päästä takkia oikeuksiinsa, mutta se on ihana!

Takki

Tuli tänään testattua tuon takin veden ja tuulenpitävyys ja olen positiivisesti yllättynyt. Takki piti vettä oikein mainiosti ja tuulta tosi hyvin. Kyseessähän on siis kevyttoppatakki ja kun miettii, että se minun kunnon toppatakki ei pidä vettä, eikä varsinkaan tuulta, niin tuo on täydellinen <3 Väri olisi ollut ehkä mieluummin joku ruskea ym. perusväri, mutta tykkään oleilla sateenkaarenväreissä muutenkin! Eli ei se väri kamala ole, hieman räikeä, kun kävelee kadulla ja vastaan kävelee niitä ruskeatakkisia ja mustatakkisia ihmisiä. Kirjapino

Entäpä nuo uudenvuodenlupaukset? Haha, aloitin jo tuon lukemis harrastuksen oikein urakalla! Kävin kirjastossa ja lainasin sieltä muutamia "hatusta vedettyjä kirjoja":
1. Angle Sage, Septimus Heap: Saari. Kyseisen sarjan viidesosa, oon puolessa välissä menossa ja ihan ok:lle vaikuttaa. Tällä hetkellä kuitenkin edeltäjiään kehnompi :/
2. J.K.Rowling, Harry Potter: Azkabanin vanki. Aloitin lukemaan kaikki HP:t taas lävitse ja kolmosessa ollaan menossa.
3. Melissa Marr, Salakavala. Ymmärtääkseni itsenäinen jatko-osa kirjailijan aiemmin kirjoittamalle Ilki ihanalle, joka oli maailman ihastuttavin kirja! Löysin tämän puolivahingossa,kun etsin jotain "random" luettavaa. Odotukset korkealla edeltäjänsä vuoksi ;)
4. Cliff McNish, Noidan loitsu. Kirja oli sellainen "tahdon jotain vanhaa kirjallisuutta"- kirja, eli tämä on kannen ja takakannen perusteella valittu vuonna 2000 kirjoitettu kirja. 12-vuotta vanha kirja, mutta vanhempaa etsin.
5. Stephenie Meyer, Twilight: Houkutus. Sain tän kirjan joululahjaksi ja päätin siinä samalla aloittaa saman, kuin HP:issä, eli lukea koko sarja uudestaan läpi. Nää on kirjana paljon parempia, kuin elokuvina!
6. Kiersten White, Paranormaali. Lainasin kaverilta ja oikeastaan olen tämän jo lukenut. Ihan ok kirja, sellaista vamppyyri, keiju ym. ihmissuhdedraama sotkua, ihan viihdyttävää luettavaa. En lue parhaimmistoksi, mutta oli mukavaa tutustua tällaiseenkin kirjaan.

Jääkiekkoukkelikasa?!!

Tulen koululle ja linkkulipun hinta on noussut!! Järkytyin ja onneksi oli rahaa maksaa se 30cnt nousu. Joo, on huimanousu, mutta se tekee viikossa 60cnt lisää, kuudaudessa 3€... en jaksa laskea pidemmälle, mutta ärsyttää -.- Muutenkin vähäinen käyttöraha vähenee entisestään, kun linja-automatkoihin menee viikossa 15€ entisen 14,4€ sijaan. Sillä 60cnt saisi jo suklaalevyn! Saattaa kuulostaa höntiltä tällainen valitus 30cnt takia, mutta minulle se oli järkytys, kun linja-autoon nousi ja se sanoi, että puuttuu rahaa. Onneksi löytyi niitä kolikoita vielä :D

Pupu<3

Olkeehan kiltisti :)

3 kommenttia:

  1. tuo vika kuva............................................................................................................

    VastaaPoista
  2. tosi kiva toi sininen neule! :)

    http://www.ellataimi.blogspot.com/

    VastaaPoista