21 toukokuuta 2011

Miksi... Se menee aina näin

Hei!

Eilen oli oikeasti erikoinen päivä. Aamulla päivä oli pilvessä ja uhkas aika lupaavasti sadetta. Iltapäivällä tein uskonnontunnilla matikan kokeen, eli peruskoulun viimeisen varsinaisen kokeen, vielä olisi kuitenkin hysterian koe. Onneks siinä saa käyttää kirjaa ja vihkoa!

Piettiin tukioppilaina 7b luokalle kaksoistunti! Oltiin Vettä kengässä, triviaalia, Kuutamolla kisaa ja mafioosoa. Failasin Kuutamolla kisassa: olin aiemmin jossain tietovisassa kertonu jo sen, mikä oli oikein! Koulun jälkeen sainkin kokea järkytystä kaksin verroin:
Kaks meidän luokalta oli ajanu kolarin. Poika joutu sairaalaa, toiselle ei käyny mitää.Siinä sitten yrittää selvitä järkytyksestä ja yrittää päästä ongelmitta kotiin.

Lehti

Myöhemmin sain yllätysvieraan tyylillä: moi mie tuun teille! Oli ihan hauska, kun se kaveri ei oo ollu meillä kahteen vuoteen käymässä. Pyöräiltiin, mie kuvasin vähän ja luettii lehtiä. Sit se lähti joskus illalla kotii.

Peili

Laatu, älkää välittäkö!!

Nyt kun tuolla pihalla paistoi aurinko kerrankin, päädyin ottamaan kuvia noista meidän pihan kukka istutuksista. Oon ihan tyytyväinen, vaikkei nää täydellisiä olekaan.

Flower

Orvokkeja

Orvokki

Voikukka

Viimeinen kuva ei sitten ole tarkoituksella istutettu kasvi, vaan iänikuisen sitkeä voikukka! Tuota kuvaillessa hoksasin sitten hämähäkin ja yritin siitä napsaista pari söpöä kuvaa VAROKAA SIIS, TARKKA KUVA HÄMÄHÄKISTÄ TULOSSA!!


Hämähäkki

Pian taas,
Lasikuula

2 kommenttia:

  1. iihania kuvia! ja tosiaan, teiän luokkalaiset on kunnostautunu tossa mopoilussa kyllä :D:D:D

    VastaaPoista
  2. Kiitti :D Tykkäsin itekii kuvista <3 Enkä kiljunu ku näin hämähäkin!! Johtuisko siitä, et tein siitä esitelmän ja tiedän niistä nyt enemmän tai jostai?

    Ja toivon todellakii, et nuo mopoilijat parantais tapojaa hieman. Minnuu pelottaa ihan järkyttävästi lähtee ite tonne liikenteesee ton takia, ku näköjää voi sattuu IHAN MITÄ TAHANSA! Mut kyl miut liikenteessä silti voi nähä, mie ajan tunnollisesti :D

    VastaaPoista