18 toukokuuta 2011

Like I think, Like u think

Hei!

En ole koskaan kuvitellut olevani rohkea, en missään muodossa. Teen kyllä tyhmiä juttuja, niin moni muukin, mutta silti olen uskaltautunut lähiaikoina asioihin, joita en ole uskaltanut tehdä aiemmin. Viimeiset mahdollisuudet kenties? En tiedä, mutta en kyllä kadukaan, enemmänkin todella olen innoissani!!

Eilen päädyin laulamaan Isostalkoo-messussa kirkon eteen. Luulin, että se jännittäisi, mutta heti, kun ekan kappaleen alkusoinnut kajahti, tiesin siitä illasta tulevan ikimuistoinen! Koin kerrankin laulamisen riemun, enkä pelännyt kuulostavani karsealta: tiesin, että kaikki muutkin laulavat. Eilinen pysyy varmaan iäisyyden miun mielessä!!

Nuotteja

Kirkon jälkeen menimme seurakuntakeskukselle, jossa meille jaettiin todistukset isoskoulutuksesta(ohjaajakoulutuksesta) ja varhaisnuorten ohjaajakoulutuksesta sain vielä toisen todistuksen! Oli hauska huomata, että todella monen kaverin toinen nimi alkoi M -kirjaimella, minunkin.

Ajassa taaksepäin, koulun jälkeen: Pääsin erään ystäväni kyydillä paikalle, mutta sitä ennen kävimme hänen luonaan. Siellä sitten ihastuin täydestä sydämestäni heidän kissaansa!! Ja tietysti, huonon nimimuistini takia, en muista sen nimeä, mutta tälläinen söpöläinen se oli:

Kisumirri

Tämä kaverini oli myös innostunut taiteilemaan magneettisesta käsikorusta kukan heidän jääkaapin oveen! Se oli oikeasti todella mahdin näköinen, tosin, se ei hirveämmin alla olevasta kuvasta käy ilmi :(

magneettikukka

Tämä päivä: Kipeänä. Aamulla, ennen kuin nousin ylös ajattelin, että taas ulkona sataa. Tuo sää on oikeasti ihan kamala. Nousin ylös ja suoraansanottuna olo oli ihan kamala. Päätä särki, mahaan koski ja nenä oli ihan tukossa! Jäin kotiin. Kun seuraavan kerran heräsin, se pahaolo oli voimistunut kivasti. Huomenna ajattelin yrittää kouluu, mutta sen näkee sitten, kun näiden särkylääkkeiden vaikutus lakkaa.

Sateenvarjo

Kenkä

Kuvasin pitkästä aikaa tällaisia teemakuvia. Rakastuin tuohon sateenvarjokuvaan, jossa näkyy pisaroita <3 Ajattelin aluksi ottaa sellaisen ihanan kuvan, missä pikkusiskoni pitäisi tuota sateenvarjoa, mutta tajusin ajoissa, ettei kamerani kestä rankkasadetta ;)

Kimalletta

Kokeilin kuvata sellaisen nätin ripsikuvan, missä näkyy ripset todella kivasti, mutta tämä oli ainoa edes jossain määrin siedettävä otos. Olisin mielelläni saanut tuohon hieman lisää tarkennusta, sekä kirkautta, mutta kipeenä on hieman huono käydä noita säätöjä katsomaan kirkkaansinisestä ruudusta.

Terkkuja kaikille ja paranemiset kaikille kipeille,
Lasikuula

2 kommenttia:

  1. TUO KISSA ON PUNKKI JA SE ON MAAILMAN IHANIN! Mutta tiiätkö siun huono nimimuisti on tarttumasa minnuunki :<

    VastaaPoista
  2. Essi: Joo, huomasin sen tänään <3 "Kukas sie olitkaa? Kyl mie siut äsken muistin" ;)

    VastaaPoista