28 toukokuuta 2011

Like a dream day...

Hei!

Toissapäivänä oli hauskaa med. Tanja. Ajettiin tyyliin siksakkia. Koululta Tanjalta, Tanjalta kertsille, kertsiltä musiikkiopistolle, musiikkiopistolta Tanjalle, Tanjalta Kellarpeltoo ja Kellarpellosta sairaalalle ja sairaalalta Kyrkälle.Ja osa matkasta suoritettiin sateessa, farkut ja sateen pitämätön takki päällä ;) Päätin, että jään kaupunkiin yöksi, kun tuota noin... Meitillä on skootterilla n. 40minuutin matka ja sateessa ei ole kovin mukavaa sitä suorittaa. Kävin moikkaamassa kaveriani sairaalalla. Ihan hyvältähän tuo sen kolarin jälkeen vaikutti, mitä nyt hieman paketissa oli :)

Sitten eilen kävin Mannilassa. Opettaja oli unohtanut meitin kokonaan ja kenttätunnin sijasta pääsinkin melko extempore maastoon! Oli todella kivaa, mitä nyt Lintsi painoi edessä olevan perään kiinni. Sitten kävin moikkaamassa Fannia ja Virmaa. Tässä kuvia sieltä:

Kanoja

Nuo viipotti satasta karkuu, ni ei kovin hyviä kuvia tullu, varsinkii ku oli vaa lyhyt putki mukana! Kaukaa otetut kuvat olikii sekasikiö mössö, joka oli tarkentanu aina jonnekii hornan kuusee...

Virmuskaa kutittaa

Virmaa oli kaiketi pistellyt itikat, kun rapsutteli itteään koko ajan :D

Virman turpanen
Hassu tarkennus.

Rapsuti rapsuti
Putsasivat toisiaan :D

Nam, tuon ruohotuppo on kivempi

Mikäs vempele tää on?
Fanni tuli katsomaan, että mikäs juttu tää on.

Fanni natustaa

Fanni natustaa Virman jala takana
Fanni meni syöpöttelemään ihan Virman jalan juureen: Tuloksena pikku söpöläinen!!

Heipat tällä erää,
Lasikuula

2 kommenttia: