09 maaliskuuta 2012

Mietelauseita vai omia ajatuksia?

Moi!

Miula on ollu tää viikko hiihtoloma, ja tää on ollu aivan mahtava! Maanantaina zillailu päivä ihan täydellisesti. Röhnötin kotona ja vaan olin. Tiistaina Millan kanssa kaupungille. Aluks en löytäny yhtään mitään mistään, mutta Cittarista lähti mukaan Harry Potter, suuri velhouskirja 26,95€. Sitä olin kaavaillu ostavani sit, ku on oikeasti rahaa! Ja no tuota... miun piti säästää kameraan, mutta no, se taitaa taas jäädä vain haaveeks :)

Aurinko ja auto

Tiistaina sitten menin myös, Millan kanssa tietty, nuorteniltaan seukkarille. Ei se ollukkaa nuortenilta D: Mut se oli PalJu(paljon juttelua) ja suostuin suunnitteluporukkaan. Juttelin parin ihanan ihmisen kanssa siellä. Mm. Sohvi, Laura ja Ville. Villen kanssa jutut meni ehkä vähän aiheen ohi, mut no... juttelua? Paljon juttelua :D

Mie

Alunperin miun piti mennä Millan kyydillä mummon luo, mut suunnitelmat vähän muuttu. Kävin kuvaamassa mm. Olavinlinnaa ja pein oikeesti vaa hauskaa. Tässä pari kuvaa:

Olavinlinna Riihisaarelta

Olavinlinna vanhalta sillalta

Keskiviikkona näin Lauraa, jonka kanssa kyllä oli ihan extempore jutut. Sovittiin tiistaina siellä seukkarilla, että hei, nähään amiksen vastapäätä olevalla pysäkillä. Ei siis suunniteltu mitää ja silti oli hauskaa! Laura pääski kahelta, joten nähtii aikasemmi, käytii niillä, ja mentii sitte Millan seuraks linkkupysäkille. Siitä käveltii kaupunkii ja mentii herkuttelemaa kiinalaisee ravintolaa! Nam... Eipä oo vähää aikaa tullu syötyy nii herkullista ruokaa :) Oma annos oli ehkä asteen liian tulista miun makuu.

Ruokaa

Ruokaa

Ruuan jälkeen hilluttiin Lauran kanssa kaupoissa, vaikka ne oli sulkemassa! Tyyliin Lindexissä oltiin vikat asiakkaat (:D) ja ne varmaa halus jo sulkee. Mut sai ne silti Laurasta asiakkaan, olisivat tyytyväisiä! :D

Taidetta
(c) Laura

Laura ja mie

Kamera oli maassa, ni tuo tarkennus ei onnistunu :( Harmittaa, ku muuten ois ollu nii ihana kuva :) Tässä alla nyt tiistain hiukset ja meikki:

Mie

meikit

Sitten keskiviikon meikki:

mie

Aloin tässä katsomaan, että mikäs miun huulia oikein vaivaa o.O En siis oo tehny noille yhtää mitää ja ku äske kurkkasin peilistä ni huh ku on rohtuneet! Eli huulirasvan ostoon, eiku?

Sitte, eilen torstaina näin Millaa (jee <3), Matua, Ronaa, Karvista, Allua, Villeä ym. muita nopeasti seukkarilla :) Palautin onnistuneesti miun hakemukset kesän ripareille. Sieltä lähtiessä kävelin Villen kaa jonkii aikaa ja juteltii jostai randomista, kunnes sen piti lähtee salkkareita katsomaa :)

Olavinlinna

Tänään sitten odottelin mummon luona harvinaisen tylsistyneenä, että porukat tulis hakemaan. Tarkoitus oli nähdä Vilmaa, mut se ei kerennykää :( Mutta, kotiin tultaessa minuu ootti aika ihana yllätys! Äiti oli ostanut miule kengät :D No, meillä on sama koko jalassa ja kuvittelin niitte olevan äidin kengät. Arvatkaa vaan nauroko se miun ilmeelle, ku sain tietää et ne on miun!

"Äiti, eiks nii et nää on miun?" heitin aika lailla läpällä.
"Joo, on ne." O.o -tuijotus.
"Nii siis oikeasti!" Ja tuijotin lisää :D

Yllätys
Citymarket, ovh 89,95€ alennuksen kanssa 12,95€

Noitte lisäks ostin H&M:ltä vihreävalkearaidallisen paidan, vähän samantyylisen, kuin se musta (kiitos äiti, kun ihastutit minut tuohon vaatemalliin) ja tuossa kenkäkuvassa näkyykin peessit housut. Housut 9,95€ ja paita 14,95€ :)

Oli kivaa ja sillee :D

2 kommenttia:

  1. JOSSSUUUUUUUUU maailman ihanimpia kuvia, varsinki tuo siun&lauran kuva ja sit tuo missä siu hiukset, mekko, risti ym ym näkyy! <3 ja oli jotai muutaki asiaa mut unohin sen jo koska tää siu kommentti-ikkuna on tämmönen tyhmä mut ei se mitää ja huomenna nähdään!!!!!! ;) <3

    VastaaPoista
  2. ESSIII mie en ymmärtäny yhtää mitää mut ei se varmaa haittaa! Huomennaa <3

    VastaaPoista