02 maaliskuuta 2012

Kivenkova väite: Minun päiväni

Hei vaan...

Kuvat ovat vanhoja.

Auringonlasku

Tänään oli hassu päivä. Heräsin aamu seitsemän aikaan siihen, että sataa kaatamalla vettä! Katto ropisi ja kun ulos vilkaisi unenpöpperössä, niin ikkuna oli täynnä vesipisaroita. Hyr!

Aurinko

Käytin koirat ulkona ihan normaalisti aamusta, ruokin kissat, tarkistin ruuat ja vedet koirilta ym. muiltakin eläimiltä. Seuraavaksi keitinkin teetä ja maistoin jotain sitruunateetä, ei ollut hyvää. Vaihdoin teen kaakaoon, söin voileipäkeksejä ja katsoin lastenpiirrettyjä kakkoselta, neloselta oli ehtiny jo loppua.

Seuraavaksi avasin tietokoneen ja vietinkin suurimman osan päivästäni tietokoneen ääressä kirjoittaen ja animaatiota tuhertaen. Se animaatio jäi tälle tasolle:



En jaksanut jatkaa sitä, vielä ainakaan, tuota pitemmälle ja tuokin tuommoinen palloharjoitus. Kahdentoista aikaan käytin koirat uudestaan, söin paripäivää vanhaa makaronilaatikkoa. Varmaan pitäisi syödä tänään loppuun, kun mietin, että onkohan se enää hengissä huomenna.

Ruokailun jälkeen katsoin Toy story 2:sta, mutta se oli joku serkuilta lainattu cd ja ihan naarmuilla, niin ei siitäkään tullut mitään :/ Seuraavaksi otin iki-ihanan Anastasia videon hyllystä, pistin soittimeen ja laulelin mukana niiden iki-ihanien kappaleiden mukana.



Sitten olikin taas koirien ulkoilutuksen aika, joten käytin koirat. Kaivelin itselleni jotain random suklaakeksejä kaapista ja napostin niitä ihan onnessani. Jumahdin pelaamaan pleikkarilla Tekken 6:sta. Hienoa, eikö? No, ainakin päihitän veljeni, kunhan he tulevat lomalta kotiin :)

Orava

Lämmitin saunan ja kävin siellä. Nyt teen blogimerkinnän, jonka jälkeen on luvassa ruhtinaallinen iltapala... leipää ja kaakaota, salkkarit, koirien käyttöä ja sitten joku elokuva ja nukkumaan :) Tämä päivä oli todellakin tylsä, koska vietin sen ihan yksin kotona. Kuten olen tämän viikon viettänyt, koska porukat viettivät lomaa laivailemalla oikein urakalla. Sen vuoksi omat suunnitelmat meni hieman pipariksi, mutta niinhän ne aina välillä menee.

Pöö

Toivottavasti tykkäsitte :)

2 kommenttia:

  1. mikä animaatio :---------DDDD oot ihanin! mut hei nii en miekää tykkää siitä et omat suunnitelmat vähä kusas :(

    VastaaPoista
  2. Hihi ;) Ja miekää en tykkää :(

    VastaaPoista