10 marraskuuta 2011

"Tiedän ja tiedän, sydämeni tunnen, järki pysy mukana ei!"


M83 - We Own the Sky

Hei kaikille!

blogi

Talvi tulee! En tiedä, vielä viime viikolla ajattelin, että mälsää, en kestä, jos tänne tulee kylmä ja hyinen talvi taas! Nyt on tällainen "Talvi talvi talvi!!" - fiilis. Ja tajusin tarkenevani paremmin tuolla ulkona nyt, kun on pakkasta, kuin silloin sadepäivinä. Se on aina ollut niin! Talvisin tarkenen olla ulkona farkuissa ja kevyessä toppatakissa, kun muut pakkaavat säärystymiä ja välikalsareita jalkaan :) Muistan, kun kerran olin maahanmuuttajien kanssa kiipeilytelineellä hippaa ja eräs opettaja tuli tyyliin: "Eikö sinulla hyvä laps oo tuolla alla mitää? Mite sie oikee tarkenet, nyt määt kyl sisälle lämmittelee!" Ja silloin oli jotai 30 astetta pakkasta, KOSKA meidän koulussa sai jäädä sisälle välitunnilla!!

blogi2

Kun latasin kuvia koneelle ja katsoin näitä lävitse, tämä pisti auttamatta silmään. En ole tehnyt tälle kuvalle koon pienentämisen ja nettiin lataamisen lisäksi yhtään mitään! Pidän muutenkin kuvan tunnelmasta, huurteisesta maasta ja tarkennuksesta. Tämä oli vain onnistunut "huti laukaus". :D

blogi3

Leikin kamerani toiminnoilla ja otin huonossa valossa mustavalkokuvan silmästäni. Hehkeän näköinen :)

blogi4

Kerrankin olen TÄYSIN tyytyväinen kynsiini! Paitsi että nämä lohkeilevat miten sattuu ja ovat lyhyet. Mutta sain mummiltani tuollaisen ihonsävyisen, hieman punaisemman ehkäpä, kynsilakan. Pohjalla käytin aluslakkaa, sitten sitä ihonsävyä ja päälle tein nuo viivat Seppälästä 3,95€ maksaneella nail art kynsilakalla. Sitten lainasin kaverilta päällyslakkaa ja nää on vielkii, paitsi nois lohenneissa, aika hyvin säilyneet :)

blogi5

blogi6

Olin siellä kirjamessuilla, niin sieltä tullessani jäin pikkusiskoni kanssa shoppailemaan Itäkeskukseen. Ostin vaaleanpunaisen topin 6,95€ ja farkut 19,95€ Miksi noissa pitää olla aina 95cnt? Eikö se vois olla tasaraha? Niin, kuitenkin! Piti sitten siskon kanssa kävellä 3km Rastilan leirintä alueelle, niin siinä matkanvarrella oli silta, jolla innostuin sitten kuvaamaan auringon laskua ja otinpa tuon yllä olevan kuvankin silloin :D

blogi7

Sen kerran, kun erehdyn juomaan kahvia (lahjakkaasti, enkö?), kaveri menee ja ottaa kameran ja naps, tällainen pieni naurupläjäys saatiin aikaiseksi :D Naurettiin kavereiden kanssa tälle kuvalle ihan älyttömästi ja lopulta piti viedä kamera piiloon, ettei taas olisi otettu sitä esille ja katsottu kuvaa-> naurettu!

blogi8

Sitten päivän asuun. Takki: Only, ratsastuskaverilta synde lahjaks, farkut: Seppälä 4€, huppari: Citymarket, 3€, sininen toppi: Rio (tukhomas), 25kr. Laukku on mummilta, siinä olevat hilpetöörit: vaaleanpunainen jänöjussi on Essin käsialaa, yksi pinssi viime vuoden maatiksesta, toinen koulutuspäiviltä ja äijähelmet Kotkan reissulta :) Palapelinpala heijästin itse tehty Isostalkoopäivillä!

Sellaista tänään,
Lasikuula

1 kommentti:

  1. vähän hieno tuo asukuva! WOOOO ja muutenki kuvat oli ihania :) ja voiei tuo miun pupu...:D

    VastaaPoista