06 marraskuuta 2011

Mitä tunnen sisälläin, mitä näytän ulospäin?


The Cranberries - Zompie

Hei vaan kaikille pitkästä aikaa :)

Valoja

Kaikkea on ehtinyt tässä pitkällä aika välillä tapahtumaan ja olenkin pahoillani, että tämä blogi on jäänyt hieman taka-alalle ja todennäköisesti tulee jäämään vieläkin. Tämä syksyn harmaus ja pimentyminen tuntuu harmittavan monia, minulle se on kuitenkin enemmän inspiraation aikaa. Kirjoitan paljon ja etenkin nyt marraskuussa on tekstiä syntynyt, osittain myös NaNoWriMon takia, eli romaanin kirjoitus haasteen myötä. Tarkoituksena olisi siis kirjoittaa marraskuun aikana yhtenäistä juonellista tekstiä 50 000 sanaa, eli urakkaa on edessä.

Lamppu

Olin tässä eräs päivä käymässä Essin luona Rantasalmella. Sain pitkästä aikaa puhua suuni puhtaaksi ja todella kertoa kaikki omaa mieltä kauan painaneet asiat. Oli mukavaa pujahtaa katsomaan lukioelämää siinä, missä itse olisi ollut syyslomalla.

Valoja

Olin tänään ratsastamassa pitkästä aikaa. Fanni kulki nätisti, tosin sillä oli pienen tauon jälkeen ylimääräistä energiaa todella paljon! Tamman omistaja oli tehnyt pihattoon "karsinat", eli väliseinämän, jonka saattoi vetää kiinni tarvittaessa. Eli hepat eivät tänätalvena tule ainakaan tappelamaan heinistä, kuten viimetalvena: toinen oli aina nopeampi oman osuutensa kanssa ja meni häätämään kaverin omilta heiniltään-> toinen laihtui rajusti.

Valoja

Kävin viimeviikonloppuna kirjamessuilla. Oli aika hassua lukea aiemmin mainitun Essin blogista, että hänenkin äitinsä oli ilmeisesti ollut sielä. Koomista, ei ainakaan törmätty. Tapasin Ailin pitkästä aikaa ja todennäköisesti nähdään ensiviikonloppuna uudestaan :)

Valoja

Kaksiviikkoa Maata näkyvissä festareihin... En malta odottaa :) Viimevuonna oli ihan tajuttoman kivaa, näin sen talentista tutun ilmaveivaajan ja nyt sinne olisi tulossa HB! Marraskuu ei ole, kuten monet olettavat, lainkaan huono kuukausi!

- Lasikuula

1 kommentti:

  1. oli tosi kivaa ku kävit ! :) tosiaan mieki sain puhua suuni ihan puhtaaks ;D ja niiiii maatis, en malta oottaa! :p

    VastaaPoista