21 heinäkuuta 2012

Leikkien keskellä lauletaan aina

Hei vain kaikille!

Olin tänään viettämässä nimipäivää kaupungissa kirppispöydän tyjentämisen merkeissä. En ikinä, kuunaan, olisi uskonut, että tää päivä muuttuis näi yli-ihanaks! Mummin kanssa tyhjennettii tosiaan se pöytä, jonka jälkee se sit sano, että miu nimipäivän kunniaks lähettäis tekee jotai kivaa. No, kävellään matkustajasatamassa ja mietitään mitä tehtäis. Sit joku lippuja myyvä tyyppi pysäyttää meiät ja sanoo, et lähtekää risteilylle. Arvotaan siinä vähä aikaa, mummi tinkii miu lipun lasten lipuks(aikuiset 10€, lapset 5€) ja sit mentii!

En oo ikinä käyny risteilyllä omilla kotikulmilla! Höyrylaiva ois ollu kyl ehk vielä kivempi kokemus, mut tuo oli jotain yli-ihanaa silti! Sit takasi tullessa ostettii mansikoita ja suklaata, dippaus mielessä tietenkin :D Ei mummi ja ukki kyl hirveesti sen päälle ymmäräny, mut mie mässäilin ihan kunnolla!

Kissa

Innostuin tässä jokin aika sitten ottamaan myös meidän gerbsuista kuvia, ku niistä ei niitä hirveen monta oo. Ne oli aika sulosia vipeltäessää tuolla purujen seassa ja väkertäessää sitä pesääsä.

Gerbsu

Kukkuu!

Hellou :)

Anna mä nukun!

Sitten! Olen innostunut maalaamisesta!! Ja miun maalausmukeina on Viikinki Ville mukit xD Lolol, mikä häpeä! No ei, en häpeä yhtään :D Miusta on vaa nii ihana, ku hammasmukit ja tämmöset on lapsekkaita :D

Whii!

Kukkia

Koivunlehtiä

Mie

Hyiii, kun miun käsi vammaa o.O En tajua, miten tuo on mahdollista, mutta... No jaa, ei se mitää :D

Silta

Olavilinna

Heido :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti