22 elokuuta 2011

Kolme, kaksi, yksi... Muikku!

Hei!

Minusta tuntuu, että olen saanut kaveriltani huonoja vaikutteita! Hän näytti esimerkkiä pitämällä kameraa ilman pehmusteita ym. normaalissa ns. koululaukussa ja minä tietysti omin tuon idean myös itselleni. Tuloksena nauravia ihmisiä, sekä kameraa havittelevia ihmisiä + opettajalta pienet mulkaisut.

Kiitän ideasta sinua Essi, Eleven fingers!

Sormus

Pihlaja

Lakkasin Ninan kynnet
Lakkasin Ninan kynnet tällä ihanalla mustalla kynslakalla, jossa oli kultasta kimalletta seassa ;D

Tunneilla kenties tylsää?

Muistiinpanoja
Yhteiskuntaopin muistiinpanoja... Tunnilla EI siis ollut tylsää xD

Varjokuva
Koulu loppu ja mentii pihalle, ni pakko oli ottaa varjokuva. Melkei ainoa laatuaa ja mie tosiaan rakastin sitä, että aurinko paisto <3 Loveti loveti :D Nina
Ninasta sai ihan pirun kivan kuvan kaupan ulkopuolelta :D

Mentii koulun järjestämällä kyydillä kaupalle(n. 10km) ja hyödyin asiasta vain kahden pilttipurkin verran! Palautin 1,8€ edestä pulloja ja varauduin ostamaan kiivejä, omenoita, kynsilakanpoistoainetta, pumpulia ja maitoa. En ostanut mitään noista!

Napapiirille <3
Tultiin kaupalta, niin katottiin tyttöporukalla Napapiirinsankarit. Nice, kun ihmiset vain repeili siinä ja se TIS-51 rekkari oli vaan niin paras! Varinsinkin, kun oli hieman kaksimielinen päivä ollut jo valmiiksi xD Lopussa kiitos seisoi ainakin sen sähkötetyn tyypin kohdalla ;)

Sitte sen jälkee olikii parilla ihmisellä ruokatauko: lasagnea ja paulavanukasta(eri ihmisillä siis!)

Minna syö

Huomenna pääsee harjoittelemaan traktorilla ajoa! Toivottavasti en aja opettajan päälle, kuten yksi näistä uusista tuttavuuksistani oli meinannut tehdä!

Lasikuula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti