28 helmikuuta 2012

Kohmesormiyritelmä


Indica - Vuorien taa

Auringon nousu

Eilen oli mukava päivä. Aurinko paistoi heti aamusta, kuvailin hieman, kolasin pihaa ruhtinaallisesti tiet autolta ulko-ovelle ja tänään olisi tarkoitus saada aurattua loppuun. Ei se niin iso urakka ole... Okei, on se, mutta katsotaanpa nyt :)

minä

Zillaus asu kotona. Hiukset laiskasti ponnarilla, otsahiukset silmillä ja ferkkarit. hyyh! En ikinä vois kuvitella näyttäytyväni näin kaikelle kansalle, paitsi nyt tietty tässä kuvassa, kun kerron kuinka rennosti oleskelen täällä kotona :D

Jäätä

Tikkaat

katto

Jäätä

pyykkipojat

Pikkuveljellä oli tässä hetki sitten synttärit, niin tuonne oli jäänyt kaikkea ylimääräistä herkkua. En tiedä mitä kakkua tämä, mitä täällä mässäsin oikein urakalla, oli, mutta om nom! Sitä voisi olla lisää. Suklaamoussea, keksipohja, suklaatia <3 Nam <3 kakku

Se oli hyvää :) Mutta nyt, koska enempää kertomista ei ihme kyllä ole, niin tässäpä olisi tämä postaus :D

26 helmikuuta 2012

Kivisydän

Hei ja anteeksi pieni päivitys tauko. Kiireitä ollut ja innostus kirjoittaa yhdentoista jälkeen tänne... Eipä juuri ollut :) Nyt, loman kunniaksi kirjoittelen tänne viimein pientä postausta.

Mums.

Ensimmäisenä: Ostin maailman ihanimman laukun! Sinapinväristä nahkaa, järettömän tilavan ja silleen. Olen saanut ahdettua tuohon: kannettavan, virtapiuhan, muistitikut ja mokkula, kouluvihot, penaali, paksu piirrustuskansio, tussit, kamera ja lopuksi lapaset ja pipo. Eli tilava on. Kymppikirpparilta ostin pikkuiseni neljällä eurolla:

Laukku<3

Yhtenä aamuna huomattiin Miian kanssa lumikasoja ja no... Ehdotin tylsästi, että mennään tuonne illalla riehumaan. Arvatkaa kuinka kävi? Pelattiin vuoren valloitusta keskellä asuntoloiden pihaa, lenneltii sieltä napaan asti ylettyvään hankeen, jumitettii ja lumetettii ihtemme täydellisesti. Harmi, ettei siitä oo kuvia :/ Todistus aineistoa löytyy kuitenkin:

Riehuttiin vähä

Tehtiin samana iltana, muistaakseni, suklaalettuja. Perus lettutaikinaan tungettiin KUUSI ruokalusikallista kaakaojauhoja ja omn nom... Kyllä meni kiel persiisee asti noita syödessä :D

Suklaalettuja

Olin sitten katsomassa omaa profiiliani fb:ssä, niin hoksasin "puhelimeni" ruudulla. Kaikki muu oli ihan normaali kokoista, mutta se upelin hyppäsi sieltä silmille, niin oli pakko nauraa ääneen! Se oli luonnollisessa koossa siinä ruudulla :P

Oikeassa koossa ja tietokoneen näytöllä :P

Stella kävi Kiteellä, miun luona <3 Oli tosi hauskaa ja toivon kovasti, ettei naapurit vihaa minuu nyt iha kauheesti :P Stella sit kuvaili minuu, ku oltiin tallilla "töissä". Tein hevostaito juttuja Lissu nimisen vuonohevosen kanssa. Tässä kuvia by. Stella: Tonttu ja Lisa

Lisa plus joku tonttu

Lisa... ja joku tonttu

Tulin kotiin ja veli pomppi hihassa kiinni. No, pelattiin Tekken 6:sta, naurettii, käytettiin koiria ja sitten se esitteli lautaansa(veli skeittaa). Se oli irroittanut siitä renkaat(trukit?) ja maalannu sen pohjan oman näköisekseen ja arvatkaa kuka kuolaa nyt sen laudan perään?

Taiteilija veli vai häh?

Ihan omin kätösin oli poika maalannu ja taiteillut tuon KOTONA. Kai tuosta tulee joku automaalari tai taiteilija isona! Mieki haluun osata yhdistellä tollee värejä ja yksinkertaistaa asioita noin elävästi. Ah! Hienoa :)

Yöt/illat/aamut tai päivät, meitti menee lämmittää saunan :D

13 helmikuuta 2012

Sadesirpaleet kipinöinä sivelevät kasvojain

Hei!

Aloitetaampa sillä, että pahoittelen pientä hiljaiseloa taas vaihteeksi :) On ollut hieman kiireitä ja sitten, kun on koneelle ehtinyt, laiskuus iskenyt! Tässä tulee nyt useamman päivän postaukset pienessä paketissa ja tämän päivän postaus samaan vielä kaupanpäälle! (eikä tästä tullut mikään ostosTV mieleen, eihän? Good)

lunta

Olen innostunut taas pitkästä aikaa yhdistelemään värejä, tosin hillitymmin, kuin silloin joskus! Huh, niitä aikoja. Kuitenkin, mummi oli ostanut itselleen ihanan pinkin villatakin, joka ei sitten mahtunut hänelle. No, kävin siellä yksi maanantai, niin hän tunki sen minulle ja sanoi, että jos mahdut tuohon, saat sen. No, kokeilin ja kappas, ihastuin! Materiaali on ihana, ohut, mutta lämmin. Hihat ovat hieman lyhyet ja tuo on tarkoitettu selkeästi enemmän kesäkäyttöön, mutta no, tykästyin liikaa :)

Asu

Asuun kuuluu myös kirpputorilta hankittu farkkuliivi, valkea Seppälästä (ylläripylläri) hankittu toppi ja KappAhlista hankitut farkut. Rento, mukava ja itsestäni varsin onnistunut asukokonaisuus.

meikki

Viime viikko meni aika hassusti, kun vain tehtiin kaikkea, mutta ei kai sitten mitään loppujen lopuksi? Siitä hypätäänkin tähänpäivään: olen ylpeä itsestäni! Kävin kaupassa ja ostin melkein vain ja ainoastaan ruokaa! Yksi pahainen suklaalevy lähti jugurtin, makaronin ja jauhelijan lisäksi matkaan, mur... Mutta yleensä ostokseni ovat se nuudelipaketti, karkkipussi ja suklaata + joskus joku lehti niin tässä on ylpeyden aihetta!

Random

Viime sunnuntaina värjäsin hiukset kirkkaan punaisella ja näistä tuli ihanat ruskeenpunaset! Ajattelin, et josko värjäis ihan räikeän punaisiksi hiihtolomalla, mutta päädyin nyt, kun näitä hiuksia ihailee tulokseen, että ei ehkä :P

Asu

Huhhuh! Pelästyin itsekin hieman, kun tajusin, ettei minulla ole pillifarkkuja jalassa! Seiskalla vihasin farkkuja, nyt en osaa olla ilman niitä. Oli kuitenkin selkeä mukavuudenhalu päivä tuolloin ja siksi kollarit ja löysä, maailman ihanin ja söpöin, paita.

Random

Aurinko on paistellut täällä oikein urakalla, mutta mur! Liian kylmä, toisella kaverilla kepit ( :(( ) ja toinen ei halua lähteä ulos, niin en ole yksinkään lähtenyt tuonne hirveämmin kuvailemaan. Kuitenkin, näinä päivinä myös inspiraatiota löytyy. Olen kirjoitellut, piirtänyt ja, kuten alla olevasta kuvasta voi huomata, kokeillut meikata... hienosti tai miten sen nyt ikinä haluaakaan ottaa :P

Meikki

Ja tänään oltiin menossa kauppakyydillä kauppaan, niin Miia ehdotti pokkana, että Maaritille vois tehä irokeesin. Mie ja Nina katotaan toisiamme silleen eikä, niin me tehdään! Miia on sillee EI EI!! Maarit katsoo sillee ou nou ja illalla tulos oli tämä:

Laitettiin hiukset pystyy :)

Ei ehkä ihan irokeesi, mutta ylös ne saatii kuitenkin ja no... kyl ne pysy tuon kuvausten ajan pienellä avustuksella! Työtä tehtiin se 40+ minuuttia ja harjattiin noita se 30+ minuuttia sitten selväksi :P

Eipä kai muuta :)

02 helmikuuta 2012

Tammikuu

Hei!

Eli kyseessä on Kuukauden jokin - postaus, jossa kerron, mitkä ovat olleet mielestäni parhaimpia asioita kuukauden aikana. Käytän tässä yleensä kuukauden aikana otettuja kuvia, jossa, ainakin tässä postauksessa kaikki, kuvia on otettu eri postauksista. Kuvan alle tulee aina perustelut miksi juuri tämä :)

Kuukauden kuva

Aloitetaan kevyesti Kuukauden kuvalla. Kuva on mielestäni koominen, hauska. Lisäksi kuvan ottohetkellä meillä oli Miian ja Ninan kanssa erityisen hauskaa, kun pohdittiin kaikkia mahdollisuuksia, miten tällaiseen tilanteeseen on voitu päätyä:
"Ne varmaan ajatteli tehä kimppakivaa."
"Joukkotappelu!"
"Jos ne kiekot ei mee maalii, ni mennää myö sitte."

Kuukauden tapahtuma

Kuukauden tapahtuma: Essi ja mie oltiin kahdestaan yksi viikonloppu meillä :) Se oli niin mahtava, ihana, mukava, rakastettava... Mahti viikonloppu siis. Juttuja keskusteltiin, laulettiin, naurettiin ja laitettiin ruokaa. Paras juttu koko kuukauden aikana!

Kuukauden vaate

Kuukauden vaate: Ullakkolöytönä toimiva takki. Pitää tuulta, kylmää ja sadetta! Täydellinen. Aluksi toivoin, että tämä olisi joku musta tai ruskea, mutta nyt, kun katselee ympärilleen, se on maailman ihanin väripilkku. Lisäksi melkein aina tulee hymyhuulille, kun takkia pistää ylle parin ihanan tapahtuman takia :D

Kuukauden kirja

Kuukauden kirja: Muistaako kukaan kirjaprojektiani? Minulta jäi puuttumaan kaksi kirjaa! Kaksi vaivaista kirjaa, että olisin saavuttanut tavoitteni. Mutta en ole yhtään pettynyt. Kuukauden kirjaksi ylsi Melissa Marrin kirjoittama Sala kavala. Se oli ihana, salaperäinen, pelottava, jännittävä, odottamaton! Odotin Ilki ihanan jälkeen kirjalta paljon ja todellakin sain mitä tilasin.

Kuukauden asu

Kuukauden asu: Olen hieman epävarma nyt tästä meikistä ja asusta, kun loppujen lopuksi valitsin nämä joulukuussa, en tammikuussa! Nämä toimivat nimittäin uudenvuoden asukokonaisuutena ja rakastan tätä yli kaiken! Toinen kerta, kun tätä asua käytän.

Kuukauden meikki

Kuukauden meikki: Eli uudenvuoden meikki kyseessä. Pidin tämän kontrastista, erikoisuudesta ja sellaisesta omanlaisesta juhlavuudesta.

Huomenna/ylihuomenna sitten peruspostaus luvassa :)