28 elokuuta 2011

Mä nousen vielä kerran, mä jaksan vielä kerran ja yhden kerran jaksan vielä toivoa!

katri ylander - nyt


Hyvvee päevää!

usvaa kenties?

Järvimaisema

Järvimaisemaa lisää

Metsämaisema

Arvatkaapa mikä yllätys odotti, kun kotiin pääsin? Uusi kissanpentu <3 Hyvä etten itkemään käynyt, kun tämä muistuttaa niin paljon meidän edesmennyttä kissaamme, mutta siis tällaisen kullan kanssa olen viikonlopun viettänyt: Miuku

Uusi kissa, Miuku

Nimekseen tuo ötökkä sai Miuku kuulemma sen takia, että se miukui aivan koko ajan. Ja yksi meidän papukaijoita matkii nyt sen miukumista ;D

- Lasikuula

24 elokuuta 2011

I have too much energy, please come take me sleep!

Munamies - Pomppufiilis


Heissan vaan!

Ruumikuppia :D

Tää päivä on ollu ihan älyttömän mahtava! Mie en vaan enää ymmärrä, mistä tätä energiaa ja virtaa tulee, mut tahon todellakii jatkaa näillä fiiliksillä menoa! Varsinkin viimeviikkosen takia!

Oon päässy traktorin rattiin hurjastelemaan, nami! Oikeesti, uskokaa minua: pakittaminen luonnistuu miulta paljon helpommin, kuin eteenpäin meno :D (muilla se menee toisinpäin) + minua ja traktorin peräkärriä ei kannata yhdistää ;)

Pallon perässä

Iltapäivällä oli opettajat vastaan oppilaat biitsipeli(ainaki 10 erää, oppilaat voitti 0 kertaa ;D). Miula riitti virtaa ja energiaa pelata heti ku pääsin kentälle ni loppuu asti :D Yllä olevassa kuvassa meidän puolelainen oli lyöny sen pallon tuonne ja arvatkaa mitä! Mie sain ton viel pelastettuu :D Tosin, seuraava lyöjä failas ton verkkoo xD

Ennen
Ennen...

jälkeen
ja jälkeen. Miun jalka lähti luisuun siinä hiekalla ja mie kirjaimellisesti lysähin siihen maahan ja pallo hipas vain miun sormia(se tais kyl osuu maaha enne sitä)! Nauratti ja ärsytti samaa aikaa, mut enemmä vaa nauratti :D

Tää päivä on mennyt kirjaimellisesti nauraessa ja hymyillessä! Ensimmäistä kertaa tunnen todella kuuluvani tänne. Siis onhan täällä ollu kivaa, mutta on ollu ikävä vanhoja kavereita, tuttuja rutiineja, LÄKSYJÄ(täällä ei oo tullu ku vaa muutamia) ja KIRJOJA.

Keskittyminen huipussaan :D
Huomatkaa PALLO tuolla miun pään vasemmalla puolella :D

Mie rakastin miun tämän päivän vaatteita. 20-vuotta vanha huppari, pillifarkut ja pääkallotoppi <3 En tiedä, mutta tykkäsin väreistä, rentoudesta ja siitä, että ne vaa oli nii minuu :D En sit tiiä siitä, oliko ne yhteensopivat toisiinsa nähden, mutta nojaa!! Fiilistelyä(kö?)
Kuva näyttää tämän päivän fiiliksiä ihan täysillä, mutta oikeasti minä löin pallon takaisin kentälle. Huomatkaa, että kuva liittyy ensimmäiseen biitsi kuvaan ;)

Uskokaa tai älkää: n. 2h pelaamisen jälkeen lähtin vielä Miian ja Minnan kanssa lenkille! + tehtiin vatsoja, naurettiin porttikongissa, eikä päästy sisälle, koska nauratti liikaa :D

- Lasikuula

Ps. Henk. koht. vihaan tuota pomppufiilis kappaletta, mutta se kertookin vain fiiliksistä :D

22 elokuuta 2011

Kolme, kaksi, yksi... Muikku!

Hei!

Minusta tuntuu, että olen saanut kaveriltani huonoja vaikutteita! Hän näytti esimerkkiä pitämällä kameraa ilman pehmusteita ym. normaalissa ns. koululaukussa ja minä tietysti omin tuon idean myös itselleni. Tuloksena nauravia ihmisiä, sekä kameraa havittelevia ihmisiä + opettajalta pienet mulkaisut.

Kiitän ideasta sinua Essi, Eleven fingers!

Sormus

Pihlaja

Lakkasin Ninan kynnet
Lakkasin Ninan kynnet tällä ihanalla mustalla kynslakalla, jossa oli kultasta kimalletta seassa ;D

Tunneilla kenties tylsää?

Muistiinpanoja
Yhteiskuntaopin muistiinpanoja... Tunnilla EI siis ollut tylsää xD

Varjokuva
Koulu loppu ja mentii pihalle, ni pakko oli ottaa varjokuva. Melkei ainoa laatuaa ja mie tosiaan rakastin sitä, että aurinko paisto <3 Loveti loveti :D Nina
Ninasta sai ihan pirun kivan kuvan kaupan ulkopuolelta :D

Mentii koulun järjestämällä kyydillä kaupalle(n. 10km) ja hyödyin asiasta vain kahden pilttipurkin verran! Palautin 1,8€ edestä pulloja ja varauduin ostamaan kiivejä, omenoita, kynsilakanpoistoainetta, pumpulia ja maitoa. En ostanut mitään noista!

Napapiirille <3
Tultiin kaupalta, niin katottiin tyttöporukalla Napapiirinsankarit. Nice, kun ihmiset vain repeili siinä ja se TIS-51 rekkari oli vaan niin paras! Varinsinkin, kun oli hieman kaksimielinen päivä ollut jo valmiiksi xD Lopussa kiitos seisoi ainakin sen sähkötetyn tyypin kohdalla ;)

Sitte sen jälkee olikii parilla ihmisellä ruokatauko: lasagnea ja paulavanukasta(eri ihmisillä siis!)

Minna syö

Huomenna pääsee harjoittelemaan traktorilla ajoa! Toivottavasti en aja opettajan päälle, kuten yksi näistä uusista tuttavuuksistani oli meinannut tehdä!

Lasikuula

20 elokuuta 2011

Mä tahtoisin antaa sulle kukan kauneimman!



Hei!

Anteeksi tuo Norjan kakkospostauksen kesto. Se tulee sitten, kun löydän a) muistitikun tai b) levykkeen, jolle se tältä koneelta on siirretty. Siis ne kuvat.

Kiteelle muutto oli elämäni jännin kokemus! En oo eläissäni jännittäny mitää nii pahasti ja nyt on onneks sekii tavallaa koettu. Koulu on alkanu ja navettaa lypsämää 6 tai iltapäivällä 4 menty <3 Kannattaa harkita eläinhoitoalaa, sillä nuo lehmät on ihan tavattoman sulosia, mitä nyt syövät(lue nuolevat) hatut päästä. Vasikat on aivan älysöpöjäihaniapikkunuppuja, jotka luulee, että sormista tulee maitoa :D Sarvipäät ei ollukaa nii kivoja xD Yks tohelo rynni portista, joka aukee vaa yhtee suuntaa, läpi ja sit se ajettii samaa reittiä takaperin läpi ja alko metrin tilassa kääntymään ympäri. Hienoa lehmäseni <3

Eilen takas s-linnaa ja tänään Essin kanssa kaupungilla käymään. Sieltä löytyki sitte kaikkee ihanaa ja tuhlasin Kiteelle varatut rahat melkei kokonaa... No, oli se sen arvosta, sillä tälläsii vaatteita oon aina ehtinyt :D Tai en kaikkia, mut kuitenkii ;)

Random puhelin + kynsi kuva

Uusikuu ja epäilys
Uusikuu 2€ ja Epäilys 2€ kirpparilta

Huppari
Essiltä 2€(sisälsi topin, t-paidan ja kaksi villatakkia)

Jakku
7€ Seppälä

T-paita
1€ kirppari

Pitkähihanen
1,5€ kirppari

toppi
1€ kirppis, tähän toppiin rakastuin ehkä eniten tän päivän ostoksista :D

t-paita
Essiltä 2€

Illalla kotona hyppelin pikkusiskon ja veikan kanssa trampalla ja kuvailin Taide ja kulttuuri:n kotiläksyä. Valitsin kohteeksi omenan ja muokkaamattomista paras kuva oli ehkä tämä:
Omppu

Yllä olevaa kuvaa ei ole muokattu siis millään lailla(paitsi pienennetty blogiin). Saa nähdä mikä muuttuu lemppariksi, kun käyn tuolla photoshopilla leikkimään :D

Koivu

-Lasikuula