29 huhtikuuta 2011

Tuliaisia, lämmintä ja karkkia

PudotusMekkoKarkkipötköKarkkipötköjäMekkoUrheilukenttä
SuunnistuslappuAmorin sydänTelkkä pariskuntaSoidinmenojaSoidinmenojaMaisemakuva
Varjokuva vedessäKala(oikea reuna)Tramppa

Tuliaisia, a set on Flickr.

Hei!
Äiti ja iskä oli viimeviikonloppuna(joo, postaus vähä veny) Ruotsissa. Ne toi miule sitten aivan täydellisen ihanan lovely mekon sieltä :D Mekko oli 400kr, Sevenstarista. Sitten ne toi karkkia laivalta ja ihme kyllä, nuo karkit on säilyny tänne viikon loppupuolelle asti.

Sitten käytiin kaverin kanssa rannalla :) Ei kylläkää uitu, mutta hyi että oli kylmää vettä!! Oltiin sitten siinä veden rajassa, kun yhtäkkiä alkoi kuulua hirveää plums-ääntä ja sitten kun katsottiin, niin arvatkaapa mikä siellä kaislikossa oli! Kala! Taimen tai joku, en tiedä. Otin sitten pikapikaa kameran ja yksi "onnistunut" tarkennus tuli.

Yöt,
- Lasikuula

24 huhtikuuta 2011

Jäde, lämmin sää ja karkkia <3

TorniSuklaa sydämiäSuklaa kolikoitaJädejäValinnan vaikeusPringlesejä, nami!
KoriKesän ensimmäinen jäätelö <3

Urheiluopistolla, a set on Flickr.

Heissan!

Yksin kotona... Ajattelin aluks, et ois tosi tylsä päivä eessä, mut ei se sit ollukkaa!! Päädyin parin kaverin kanssa pyöräilemää(okei, ne meni pyörillä, mie skodella) Tanhuvaaraa. Siellä ostin sit tämän kesän ensimmäisen jäätelön <3 Ostin myös sellaisen ihanan suklaasydän karkin :D Miula on ollut koko viikonlopun ihan sairaa suklaanhimo ja nyt se vihdoin läks yhden vaivaisen suklaasydämen avulla ;)

Löysin tässä jokupäivä Prismalle menevältä tieltä kynslakkapullon sisältäen mustaa kynsilakkaa. Oli hautautunu sinne mutaa, mutta toimii yhä ja on täys! Sitte toissapäivänä olin sillan kioskilla, ni löysin sieltä sillan alta uistimen <3 Niistäkin on kuvia, mutta ne on toisella koneella ;) Sitten tänään löysin tennispallon :D Otin senkin mukaan, kun noita koiria kerran on ja pesen sen. Sitten voin heitellä sitä meidän koiravaaveleille <3

hrr... Näin tänään, ku pari tyyppiä heitti talviturkin pois. Jäädyin jo ajatuksesta!!
Hmm... Vois huomenna käydä itekii kokeilee uskaltaisko tonne vetee mennä, mut miusta kyllä tuntuu, etten uskalla xD

Yöt kaikille,
- Lasikuula

Via Flickr:
Oli vähän tylsää, niin läksin parin kamun kanssa seikkailemaan urheiluopistolle, joka onneks oli auki ;)

21 huhtikuuta 2011

Kavionkopsetta ja auringonlaskuja

auringonlaskuFanniOffiLinja-autoUuno-kultaBissa
Bissa hypsiiBissa esteen jälkeen

Tallipäivä, a set on Flickr.

Heissan taas :D

On ollu muute harvinaisen ihania päiviä nyt kaks putkee. Eile oltii kaverin kaa Vuohiksella ja tänää saman tyypin kaa Mannilassa :D Menin Linnan Neidolla "Lintsi":llä ja se meni ihan jätti reippaasti. Siit ei oo kuvia, ku skootterin kyytii ei oikei mahtunu kaverin yökamat, miu koulukamat + tallikamat xDD Puhelimen kameraa en älynny käyttää.

Mutta latasin sen lupaamani auringonlasku kuvan ja sitten tossa on myös eilisiä Vuohimäki kuvia ;) Oli muuten mahti linja-auto matka. Oltii ihan takana ja juteltii vanhan ystävän kanssa, jota ei oltu nähny PITKIIN aikoihin ja sit ihailtii yhen tyypin lapasia <3 Ne lapset oli kyl aika söps ;D

Tänää skodella kouluu, ni visiiri oli kyl aika näköne koulun pihassa... Höyrysty tai jotai ku tuol pihalla oli sellane "älä näe eteesi"-keli. Ja hmmm.... Enkun valtakunnallisesta 7½ <3 Oon muute harvinaisen tyytyväinen, ku normaalit enkunkokeet sellasta 6 luokkaa ;)

Enjoy,

- Lasikuula

20 huhtikuuta 2011

Hiekkaa, aurinkoa, kuvia..

Kuvat 19.4.2011 034Kuvat 19.4.2011 004Kuvat 19.4.2011 074Kuvat 19.4.2011 009Kuvat 19.4.2011 073Kuvat 19.4.2011 022
Kuvat 19.4.2011 064Kuvat 19.4.2011 040































Heippa taasen (:

Tänään käytiin kaverin kanssa tekemässä kuvaus reissu tuonne, missä noista joutsenista otin kuvia, eli sillan kioskille :D Kivaa oli, mitä nyt riehuttii siin lentopallo jutun hiekalla ja piirreltii vaikka mitä kuvia sinne. Lisäks leikittii hiekkiksellä <3 Olenpas ollu lapsekas tällä viikolla ;) Lisäks meinattiin mennä kiviä pitkin saaree, mut tultiin toisiin ajatuksiin: ne kivet oli aika niljakkaita. Kuvaus retken satoa ;)



Lisäks ajoin tänään skodella kouluu. Muute ihan jees reissu, mut sormet vähä jääty(aamulla oli 2,6 celsiusastetta ;( )


Mutta, enempiä löpisemättä:


Huomenna kamera mukaan ja tallille!!

- Lasikuula